Οκ, έχω βασανιστεί πολύ στη ζωή μου ! Όχι σωματικά τσού, αλλά έχω "κάψει" δεκάδες φορές τα πολύτιμα και αγαπημένα εγκεφαλικά κύτταρα μου! Και πονάει το άτιμο, πονάει παντού, στη διάθεση, στο χρόνο, στη τσέπη, εκεί και αν πονάει το άτιμο το εγκεφαλικό βαβά! Αλλά μυαλό δεν βάνω, όχιιι εκεί εγώ μαζόχα! Μπάτ, φιλοσόφησα το θεματάκι και είπα να το ρίξω ολίγον στην τρελή ! Υδατανθρακοφόλες εσείς? Αβαβάου παπάπου εγώ ! Χά ! Σιγά μη τα βάψω μπλάκ, όχι αγάπη μου δεν θα με λαλήσετε εσείς εγώ θα σας λαλήσω ! Στην Ετικέτα βιβλία ( -) γουέλ,τοποθετούμε εκείνα που μας έκαναν να σφυρίζουμε αδιάφορα ! Αντίθετα στην Ετικέτα βιβλία (+) τοποθετούμε με στοργή, αυτά που ξεχωρίσαμε, σχολιάζοντας τα, με τον δικό μας αλαμπουρνέζικο τρόπο ! Οπότε μη περιμέντε, σοβαρές κριτικές ή λογικά σχόλια, με τίποτις....... όπως το αντιλαμβάνομαι, έτσι θα το μεταφέρω ! Τώρα όσοι καταλάβατε καλώς, όσοι πάλι δεν .........γουέλ κάμ στη λέσχη, διότι έτσι μας αρέσει !

Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2014

Ερωτικό Πεντικούρ !Επιτέλους ένα μπούκ, άκρως ερωτικό και ακατάλληλο, διά παρθενοπιπίτσες ! Η Ελληνίδα συγγραφέας, με ονομαστική εορτή ανήμερα των Χριστουγέννων, σπάει το κατεστημένο της πλειοψηφείας, των συντοπιτών ομότεχνων της και τολμά !Από τις εκδόσεις Σαρλότ, νό την Μπροντέ, την άλλη την προχωρημένη, σούν σιμά μας !Μουά , άι νοόυ τον κοντυλοφόρο της και οφείλω να σας μαρτυρήσω, ότι βέρυ μου άρεσε ! Προσοχή περικαλώ , οι αναγνώστριες, που αναφωνούν και σταυροκοπούνται , σε προτάσεις : της έπασε την χείραν και την ασπάστηκε με γλωσσόφιλο, να πέσουν γονυπετές νάου και να αρχίσουν την εξομόλογηση ! Το αναμένουμε , με ένα τεράστιο σμάιλ στη μουτσούνα μας, εμείς, οι ακόλαστες ! By : Τίτι Βάντα

2 σχόλια:

  1. Έχω ντράιβερ αισιοδοξίας , για τούτο το μπούκ ! Η συγκεκριμένη συγγραφέας, έχει πολύ καλή πένα, συν το γεγονός ότι μία Ελληνίδα τόλμησε να θρυμματίσει τα κλισέ ερωτικά μυθιστορήματα, που πηγαινοέρχονται στην Ελληνική αγορά, άι μπιλίβ, ότι θα ΤοπΤενιαστεί, τσάκα-τσάκα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή