Οκ, έχω βασανιστεί πολύ στη ζωή μου ! Όχι σωματικά τσού, αλλά έχω "κάψει" δεκάδες φορές τα πολύτιμα και αγαπημένα εγκεφαλικά κύτταρα μου! Και πονάει το άτιμο, πονάει παντού, στη διάθεση, στο χρόνο, στη τσέπη, εκεί και αν πονάει το άτιμο το εγκεφαλικό βαβά! Αλλά μυαλό δεν βάνω, όχιιι εκεί εγώ μαζόχα! Μπάτ, φιλοσόφησα το θεματάκι και είπα να το ρίξω ολίγον στην τρελή ! Υδατανθρακοφόλες εσείς? Αβαβάου παπάπου εγώ ! Χά ! Σιγά μη τα βάψω μπλάκ, όχι αγάπη μου δεν θα με λαλήσετε εσείς εγώ θα σας λαλήσω ! Στην Ετικέτα βιβλία ( -) γουέλ,τοποθετούμε εκείνα που μας έκαναν να σφυρίζουμε αδιάφορα ! Αντίθετα στην Ετικέτα βιβλία (+) τοποθετούμε με στοργή, αυτά που ξεχωρίσαμε, σχολιάζοντας τα, με τον δικό μας αλαμπουρνέζικο τρόπο ! Οπότε μη περιμέντε, σοβαρές κριτικές ή λογικά σχόλια, με τίποτις....... όπως το αντιλαμβάνομαι, έτσι θα το μεταφέρω ! Τώρα όσοι καταλάβατε καλώς, όσοι πάλι δεν .........γουέλ κάμ στη λέσχη, διότι έτσι μας αρέσει !

Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2014

Ρομαντικές - ρομαντικοί της ροζέ, φούξια πλοκής ενωθείτε !

Μίνι κληρωσούλα !Ένας λόρδος , αψηλός γεροδεμένος, με αδρά χαρακτηριστικά και κλασσικό λακάκι στο θεληματικό πηγούνι του (το μανάρι) μου ! Μία αθώα , αφελής κορασίδα ! Μιά γιαγιά πανούργα- εκβιάστρια -προξενήτρα και έτοιμη η συνταγή , για ένα στόρι , τίγκα από ρομάντικ, πάθος,λάβ και περιπέτεια !
Για να συμμετάσχετε στην κλήρωση, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα: -

Κάντε like στην σελίδα του blog στο Facebook:

https://www.facebook.com/vivliovasanisteite?ref=hl

- Γίνεται μέλη του μπλόγκ μας!
http://xfiles21.blogspot.gr/
Αφήστε το μήνυμά σας και κοινοποιήστε το σύνδεσμο

Η κλήρωση ξεκινάει σήμερα, 19/01/2014 και λήγει 24/01/2014. Ο τυχερός-ή θα ανακοινωθεί μέσα από την σελίδα μας στο facebook και το μπλόγκ μας !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου