Οκ, έχω βασανιστεί πολύ στη ζωή μου ! Όχι σωματικά τσού, αλλά έχω "κάψει" δεκάδες φορές τα πολύτιμα και αγαπημένα εγκεφαλικά κύτταρα μου! Και πονάει το άτιμο, πονάει παντού, στη διάθεση, στο χρόνο, στη τσέπη, εκεί και αν πονάει το άτιμο το εγκεφαλικό βαβά! Αλλά μυαλό δεν βάνω, όχιιι εκεί εγώ μαζόχα! Μπάτ, φιλοσόφησα το θεματάκι και είπα να το ρίξω ολίγον στην τρελή ! Υδατανθρακοφόλες εσείς? Αβαβάου παπάπου εγώ ! Χά ! Σιγά μη τα βάψω μπλάκ, όχι αγάπη μου δεν θα με λαλήσετε εσείς εγώ θα σας λαλήσω ! Στην Ετικέτα βιβλία ( -) γουέλ,τοποθετούμε εκείνα που μας έκαναν να σφυρίζουμε αδιάφορα ! Αντίθετα στην Ετικέτα βιβλία (+) τοποθετούμε με στοργή, αυτά που ξεχωρίσαμε, σχολιάζοντας τα, με τον δικό μας αλαμπουρνέζικο τρόπο ! Οπότε μη περιμέντε, σοβαρές κριτικές ή λογικά σχόλια, με τίποτις....... όπως το αντιλαμβάνομαι, έτσι θα το μεταφέρω ! Τώρα όσοι καταλάβατε καλώς, όσοι πάλι δεν .........γουέλ κάμ στη λέσχη, διότι έτσι μας αρέσει !

Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Για ποιόν χτυπάει η καμπάνα ???

Ντράγκα-ντρούγκα , ντιν- νταν !!!!! Τέλος το αποφάσισα και από εδώ και πέρα, δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναματαπάρω βιβλίο εκδοτικού , που με αφήνει στα κρύα του λουτρού !!! Σεβασμός ανύπαρκτος στο αναγνωστικό-καταναλωτικό κοινό , ζαμάν φου στα μηνύματα μας, απαξιούν και αγνοούν τις ερωτήσεις μας, ρε δε πα να βαράμε τη θύρα τους χαμπάρι δε παίρνουν ! Δε με νοιάζει αν η σειρά, που εσύ ο  εκδοτικός οίκος της φτήνιας και της αρπαχτής επέλεξες , αν οι πωλήσεις σου δεν πήγαν όπως περίμενες, γιατί να με ενδιαφέρει άλλωστε όταν την επιλογή τη κάνουν τα αστροπελέκια-σαΐνια σου , που δε μπαίνουν καν στο κόπο να ασχοληθούν με τις απαιτήσεις του αναγνώστη. Άσε που νομίζουν ότι αν πουλήσει ένα συγκεκριμένο είδος, μας ταράζουν με τις απομιμήσεις και μας περνάνε για ηλίθιους κι από πάνω !Κάνε χρυσό μου μια αναγνωριστική έρευνα, σιάξε ένα ερωτηματολόγιο, περιόρισε τις ηλικίες σε αυτές που διαθέτουν τα γιούρο και είναι οι σίγουροι πελάτες σου , δώσε και λίγο βάση σ΄αυτό που φωνάζει ο λαός ότι προτιμά και το κυριότερο, μη ρισκάρεις, αφού είσαι σφιχτοχέρης και δε προωθείς το προϊόν σου, να μου βγάζεις σειρές τις οποίες αφήνεις στη μέση ! Όλα στη τσέπη δε γίνεται να τα βάλεις , τι να κάνουμε έτσι είναι η ζωή,αν δε δώκεις δε θα λάβεις ! Οπότε δε ξαναβλέπεις σέντσι από μένα, αν μ' αρέσει ένας συγγραφέας σου, θα το δανειστώ το βιβλίο ή θα το πάρω μεταχειρισμένο, σιγά μη στα σκάω και σιγά που θα κάτσω να σκάσω ! Ηθελέστα και παθέστα , δώσε μας τα ρέστα να τη κάνουμε σιγά-σιγά ! Σειρά που δεν έχει ολοκληρωθεί δε ξαναμπαίνει στο ράφι μου Τέλος !!!!!!!! Άι σιχτίρ συγχύστηκα πάλι ! 
By: Tίτι Βάντα

2 σχόλια:

  1. Για ποια σειρά, συγχύστηκες πουλάκι μου;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να ήταν μόνο μία καλή μου !! Δυστυχώς ξεκινάνε τις τριλογίες, τετραλογίες και πάει λέγοντας και μας αφήνουν στη μέση . Έχουν την απαίτηση να ξεκινήσουμε ταχύρυθμα εντατικά μαθήματα Αγγλικών , διαφορετικά τέλος της ιστορία για μας γιόκ !! Απαράδεκτοι τελείως !

      Διαγραφή