Οκ, έχω βασανιστεί πολύ στη ζωή μου ! Όχι σωματικά τσού, αλλά έχω "κάψει" δεκάδες φορές τα πολύτιμα και αγαπημένα εγκεφαλικά κύτταρα μου! Και πονάει το άτιμο, πονάει παντού, στη διάθεση, στο χρόνο, στη τσέπη, εκεί και αν πονάει το άτιμο το εγκεφαλικό βαβά! Αλλά μυαλό δεν βάνω, όχιιι εκεί εγώ μαζόχα! Μπάτ, φιλοσόφησα το θεματάκι και είπα να το ρίξω ολίγον στην τρελή ! Υδατανθρακοφόλες εσείς? Αβαβάου παπάπου εγώ ! Χά ! Σιγά μη τα βάψω μπλάκ, όχι αγάπη μου δεν θα με λαλήσετε εσείς εγώ θα σας λαλήσω ! Στην Ετικέτα βιβλία ( -) γουέλ,τοποθετούμε εκείνα που μας έκαναν να σφυρίζουμε αδιάφορα ! Αντίθετα στην Ετικέτα βιβλία (+) τοποθετούμε με στοργή, αυτά που ξεχωρίσαμε, σχολιάζοντας τα, με τον δικό μας αλαμπουρνέζικο τρόπο ! Οπότε μη περιμέντε, σοβαρές κριτικές ή λογικά σχόλια, με τίποτις....... όπως το αντιλαμβάνομαι, έτσι θα το μεταφέρω ! Τώρα όσοι καταλάβατε καλώς, όσοι πάλι δεν .........γουέλ κάμ στη λέσχη, διότι έτσι μας αρέσει !

Παρασκευή, 21 Μαρτίου 2014

ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ - ΡΕΝΑ ΡΩΣΣΗ-ΖΑΪΡΗ

Επίσημη ημερομηνία παρακαλώ 8-5-2014 !!!! Το στόρι ουάουυυυυυ , η συγγραφέας αγαπημένη, κάπου πήρε το μάτι μου πρίγκιπα και άσπρο άλογο, έρωτα , όνειρο , αγάπη ,αληθινά γεγονότα, όλα τα συστατικά που μας αρέσουν δηλαδή, οπότε αναμένουμε και μετράμε αντίστροφα τις μέρες !!!!!!!

http://www.psichogios.gr/site/Books/show/1002498 


4 σχόλια:

 1. Για να είμαι ειλικρινής... μου φαίνεται λίγο "γλυκανάλατος" ο τρόπος γραφής της...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Έχω ξεχωρίσει το Κόκκινο Κοράλι, το έχεις διαβάσει ???

   Διαγραφή
  2. Ναι, το έχω διαβάσει... έχεις δίκιο το "Κόκκινο Κοράλι" είναι πολύ καλύτερο από τους "Μικρούς Αγγέλους" και το "Άρωμα Βανίλιας"...

   Διαγραφή
  3. Αναμένω κάτι ανάλογο σε ύφος, μου έκανε κλίκ και το συγκεκριμένο στόρι , οπότε είμαι αισιόδοξη !!!!!!

   Διαγραφή