Οκ, έχω βασανιστεί πολύ στη ζωή μου ! Όχι σωματικά τσού, αλλά έχω "κάψει" δεκάδες φορές τα πολύτιμα και αγαπημένα εγκεφαλικά κύτταρα μου! Και πονάει το άτιμο, πονάει παντού, στη διάθεση, στο χρόνο, στη τσέπη, εκεί και αν πονάει το άτιμο το εγκεφαλικό βαβά! Αλλά μυαλό δεν βάνω, όχιιι εκεί εγώ μαζόχα! Μπάτ, φιλοσόφησα το θεματάκι και είπα να το ρίξω ολίγον στην τρελή ! Υδατανθρακοφόλες εσείς? Αβαβάου παπάπου εγώ ! Χά ! Σιγά μη τα βάψω μπλάκ, όχι αγάπη μου δεν θα με λαλήσετε εσείς εγώ θα σας λαλήσω ! Στην Ετικέτα βιβλία ( -) γουέλ,τοποθετούμε εκείνα που μας έκαναν να σφυρίζουμε αδιάφορα ! Αντίθετα στην Ετικέτα βιβλία (+) τοποθετούμε με στοργή, αυτά που ξεχωρίσαμε, σχολιάζοντας τα, με τον δικό μας αλαμπουρνέζικο τρόπο ! Οπότε μη περιμέντε, σοβαρές κριτικές ή λογικά σχόλια, με τίποτις....... όπως το αντιλαμβάνομαι, έτσι θα το μεταφέρω ! Τώρα όσοι καταλάβατε καλώς, όσοι πάλι δεν .........γουέλ κάμ στη λέσχη, διότι έτσι μας αρέσει !

Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014

Xωρίς εσένα -- Δεν υπήρξα ποτέ. Παράλληλη λογοτεχνία.

Μαρία Κωνσταντούρου και Θάλεια Κουνούνη.
Θάλεια Κουνούνη και Μαρία Κωνσταντούρου.
ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ – ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑ ΠΟΤΕ.
ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑ ΠΟΤΕ – ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ.

Με όποιο βιβλίο και να ξεκινήσετε, το τέλος θα το μάθετε. Σχεδόν… Γιατί η αλήθεια, θα έρθει μόνο με την ανάγνωση και του δεύτερου βιβλίου.
Οι τίτλοι των βιβλίων, απόλυτα συνδεδεμένοι με την ιδέα της παράλληλης λογοτεχνίας. Χωρίς το ένα βιβλίο, το άλλο, δεν υπήρξε ποτέ! Όπως ακριβώς και οι ήρωες του…
1 σχόλιο: