Οκ, έχω βασανιστεί πολύ στη ζωή μου ! Όχι σωματικά τσού, αλλά έχω "κάψει" δεκάδες φορές τα πολύτιμα και αγαπημένα εγκεφαλικά κύτταρα μου! Και πονάει το άτιμο, πονάει παντού, στη διάθεση, στο χρόνο, στη τσέπη, εκεί και αν πονάει το άτιμο το εγκεφαλικό βαβά! Αλλά μυαλό δεν βάνω, όχιιι εκεί εγώ μαζόχα! Μπάτ, φιλοσόφησα το θεματάκι και είπα να το ρίξω ολίγον στην τρελή ! Υδατανθρακοφόλες εσείς? Αβαβάου παπάπου εγώ ! Χά ! Σιγά μη τα βάψω μπλάκ, όχι αγάπη μου δεν θα με λαλήσετε εσείς εγώ θα σας λαλήσω ! Στην Ετικέτα βιβλία ( -) γουέλ,τοποθετούμε εκείνα που μας έκαναν να σφυρίζουμε αδιάφορα ! Αντίθετα στην Ετικέτα βιβλία (+) τοποθετούμε με στοργή, αυτά που ξεχωρίσαμε, σχολιάζοντας τα, με τον δικό μας αλαμπουρνέζικο τρόπο ! Οπότε μη περιμέντε, σοβαρές κριτικές ή λογικά σχόλια, με τίποτις....... όπως το αντιλαμβάνομαι, έτσι θα το μεταφέρω ! Τώρα όσοι καταλάβατε καλώς, όσοι πάλι δεν .........γουέλ κάμ στη λέσχη, διότι έτσι μας αρέσει !

Δευτέρα, 31 Μαρτίου 2014

Μασάει η κατσίκα ταραμά ???

Πίκρα, θλίψη και Ωϊμέ , άπονε καημέ .Πολλά πέρα-δώθε τούτο το μήνα, αλλά δυστυχώς, πλην ολίγων εξαιρέσεων κι αυτά μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού μπορώ να πω ότι μου έκαναν κλικ . Τα υπόλοιπα μακριά από εμάς και όπου θέλουν ας πάνε. Οσονούπω ξεπετάω μερικά τεμάχια ακόμα ( αν αντέξω ) η φαμ-φατάλ και θα επανέλθω δριμύτερη. Πάντως καλού-κακού , προτού προβείτε στην απόκτηση νέου εμφανιζόμενου στα ράφια βιβλίου, πάρτε και δεύτερη, τρίτη μη σας πω και τέταρτη γνώμη ( από φίλη εμπιστοσύνης, διότι υπάρχουν και οι εκδικητικές ζηλιάρες)  πριν καταθέσετε τα γιούρο σας και κατόπιν τα κλαίτε με μαύρο-κατράμι δάκρυ ! Σαρακοστή κανονική λοιπόν και η νηστεία συνεχίζεται, αν σας αρέσει ο ταραμάς, κουφέτο θα σας έρθει η εκδοτική αναμπουμπούλα που σερβίρεται συνοδευόμενη από μπόλικη φάβα !!!!!!!!!!!
By: Τίτι Βάντα 

2 σχόλια:

  1. Τι έπαθες βρε;;; Έπεσες σε φύκια για μεταξωτές κορδέλες;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τραβάω τις κοτσίδες μου κυριολεκτικά :( καλά να πάθω όμως διότι το πάθημα δε λέει να μου γίνει μάθημα και τα φύκια άμα τα μπλαστρώσω και τα βάλω στη μούρη μου, θα μου κάνουν τουλάχιστον καλό στο δέρμα, τους υδατάνθρακες μου λές τι να τους κάνω ??????

      Διαγραφή