Οκ, έχω βασανιστεί πολύ στη ζωή μου ! Όχι σωματικά τσού, αλλά έχω "κάψει" δεκάδες φορές τα πολύτιμα και αγαπημένα εγκεφαλικά κύτταρα μου! Και πονάει το άτιμο, πονάει παντού, στη διάθεση, στο χρόνο, στη τσέπη, εκεί και αν πονάει το άτιμο το εγκεφαλικό βαβά! Αλλά μυαλό δεν βάνω, όχιιι εκεί εγώ μαζόχα! Μπάτ, φιλοσόφησα το θεματάκι και είπα να το ρίξω ολίγον στην τρελή ! Υδατανθρακοφόλες εσείς? Αβαβάου παπάπου εγώ ! Χά ! Σιγά μη τα βάψω μπλάκ, όχι αγάπη μου δεν θα με λαλήσετε εσείς εγώ θα σας λαλήσω ! Στην Ετικέτα βιβλία ( -) γουέλ,τοποθετούμε εκείνα που μας έκαναν να σφυρίζουμε αδιάφορα ! Αντίθετα στην Ετικέτα βιβλία (+) τοποθετούμε με στοργή, αυτά που ξεχωρίσαμε, σχολιάζοντας τα, με τον δικό μας αλαμπουρνέζικο τρόπο ! Οπότε μη περιμέντε, σοβαρές κριτικές ή λογικά σχόλια, με τίποτις....... όπως το αντιλαμβάνομαι, έτσι θα το μεταφέρω ! Τώρα όσοι καταλάβατε καλώς, όσοι πάλι δεν .........γουέλ κάμ στη λέσχη, διότι έτσι μας αρέσει !

Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2014

Σκοτεινή κλήρωση πάπαλα !!!!

Η τυχερή για τον Άγριο Ψίθυρο είναι Eirhnh Volosyrakh παρακαλούμε μπιλιετάκι με τα στοιχεία της-του στο inbox μας για την αποστολή !!! Ευχαριστούμε τις Εκδόσεις Χαρλένικ Ελλάς - Darn Moon για τη προσφορά τους και σας για τη συμμετοχή σας !!!!!!!!!!


3 σχόλια:

  1. Σας ευχαριστω παρα πολυ!Εχω στειλει ηδη τα στοιχεια μου με μυνημα στη σελιδα στο facebook.Να ειστε παντα καλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλη σας μερα !!! Θα ήθελα να ενημερωσω πως εχθές έλαβα το βιβλιο του διαγωνισμου που κέρδισα και σας ευχαριστω πολυ για άλλη μια φορα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή