Οκ, έχω βασανιστεί πολύ στη ζωή μου ! Όχι σωματικά τσού, αλλά έχω "κάψει" δεκάδες φορές τα πολύτιμα και αγαπημένα εγκεφαλικά κύτταρα μου! Και πονάει το άτιμο, πονάει παντού, στη διάθεση, στο χρόνο, στη τσέπη, εκεί και αν πονάει το άτιμο το εγκεφαλικό βαβά! Αλλά μυαλό δεν βάνω, όχιιι εκεί εγώ μαζόχα! Μπάτ, φιλοσόφησα το θεματάκι και είπα να το ρίξω ολίγον στην τρελή ! Υδατανθρακοφόλες εσείς? Αβαβάου παπάπου εγώ ! Χά ! Σιγά μη τα βάψω μπλάκ, όχι αγάπη μου δεν θα με λαλήσετε εσείς εγώ θα σας λαλήσω ! Στην Ετικέτα βιβλία ( -) γουέλ,τοποθετούμε εκείνα που μας έκαναν να σφυρίζουμε αδιάφορα ! Αντίθετα στην Ετικέτα βιβλία (+) τοποθετούμε με στοργή, αυτά που ξεχωρίσαμε, σχολιάζοντας τα, με τον δικό μας αλαμπουρνέζικο τρόπο ! Οπότε μη περιμέντε, σοβαρές κριτικές ή λογικά σχόλια, με τίποτις....... όπως το αντιλαμβάνομαι, έτσι θα το μεταφέρω ! Τώρα όσοι καταλάβατε καλώς, όσοι πάλι δεν .........γουέλ κάμ στη λέσχη, διότι έτσι μας αρέσει !

Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2014

Επαναληπτική διαδικασία !!!

Δυστυχώς η τυχερή της κλήρωσης για το : Στα βαθιά μάλλον φοβάται τη θάλασσα ή δεν έχει το κατάλληλο εξοπλισμό για καταδύσεις ! Οπότε θα πάρει τη σειρά της η δεύτερη επιλαχούσα :Amalia Ma gfc amalia ma ,την οποία παρακαλούμε να επικοινωνήσει μαζί μας για τα περαιτέρω.Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας !

4 σχόλια:

  1. Κάτσε να δούμε , αν θα βρεθεί και αυτή η τυχερή , σαν το γιοφύρι της Άρτας έχει καταντήσει το συγκεκριμένο βιβλίο :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΟ ΘΕΛΩ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έτσι όπως το πάμε , σίγουρα κάποια στιγμή θα ΄ρθει και η σειρά σου : ))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή