Οκ, έχω βασανιστεί πολύ στη ζωή μου ! Όχι σωματικά τσού, αλλά έχω "κάψει" δεκάδες φορές τα πολύτιμα και αγαπημένα εγκεφαλικά κύτταρα μου! Και πονάει το άτιμο, πονάει παντού, στη διάθεση, στο χρόνο, στη τσέπη, εκεί και αν πονάει το άτιμο το εγκεφαλικό βαβά! Αλλά μυαλό δεν βάνω, όχιιι εκεί εγώ μαζόχα! Μπάτ, φιλοσόφησα το θεματάκι και είπα να το ρίξω ολίγον στην τρελή ! Υδατανθρακοφόλες εσείς? Αβαβάου παπάπου εγώ ! Χά ! Σιγά μη τα βάψω μπλάκ, όχι αγάπη μου δεν θα με λαλήσετε εσείς εγώ θα σας λαλήσω ! Στην Ετικέτα βιβλία ( -) γουέλ,τοποθετούμε εκείνα που μας έκαναν να σφυρίζουμε αδιάφορα ! Αντίθετα στην Ετικέτα βιβλία (+) τοποθετούμε με στοργή, αυτά που ξεχωρίσαμε, σχολιάζοντας τα, με τον δικό μας αλαμπουρνέζικο τρόπο ! Οπότε μη περιμέντε, σοβαρές κριτικές ή λογικά σχόλια, με τίποτις....... όπως το αντιλαμβάνομαι, έτσι θα το μεταφέρω ! Τώρα όσοι καταλάβατε καλώς, όσοι πάλι δεν .........γουέλ κάμ στη λέσχη, διότι έτσι μας αρέσει !

Τετάρτη, 13 Απριλίου 2016

Πριν χαθεί η Νύχτα !! Ευαγγελία Ευσταθίου !

Αμέ έχομεν εξώφυλλο και book trailer  περικαλώ !! Ημερομηνία ακόμα δεν γνωρίζομεν , αλλά που θα μας πάει θα τη μάθουμε , σιγά που θα μας ξέφευγε καλά μου ! Καλά η μάσκαρα τα σπάει !! Ρίξτε ένα λούκ στο στόρι και υπομονή !
https://www.youtube.com/watch?v=vGU0WVNTdC4&nohtml5=False

1 σχόλιο:

  1. Ευχαριστώ για τις πρώτες συστάσεις!(Για τη μάσκαρα υπάρχουν όλες οι απαραίτητες πληροφορίες εντός του βιβλίου) Μεγάλη αγάπη στέλνω και πολλά χαμόγελα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή