Οκ, έχω βασανιστεί πολύ στη ζωή μου ! Όχι σωματικά τσού, αλλά έχω "κάψει" δεκάδες φορές τα πολύτιμα και αγαπημένα εγκεφαλικά κύτταρα μου! Και πονάει το άτιμο, πονάει παντού, στη διάθεση, στο χρόνο, στη τσέπη, εκεί και αν πονάει το άτιμο το εγκεφαλικό βαβά! Αλλά μυαλό δεν βάνω, όχιιι εκεί εγώ μαζόχα! Μπάτ, φιλοσόφησα το θεματάκι και είπα να το ρίξω ολίγον στην τρελή ! Υδατανθρακοφόλες εσείς? Αβαβάου παπάπου εγώ ! Χά ! Σιγά μη τα βάψω μπλάκ, όχι αγάπη μου δεν θα με λαλήσετε εσείς εγώ θα σας λαλήσω ! Στην Ετικέτα βιβλία ( -) γουέλ,τοποθετούμε εκείνα που μας έκαναν να σφυρίζουμε αδιάφορα ! Αντίθετα στην Ετικέτα βιβλία (+) τοποθετούμε με στοργή, αυτά που ξεχωρίσαμε, σχολιάζοντας τα, με τον δικό μας αλαμπουρνέζικο τρόπο ! Οπότε μη περιμέντε, σοβαρές κριτικές ή λογικά σχόλια, με τίποτις....... όπως το αντιλαμβάνομαι, έτσι θα το μεταφέρω ! Τώρα όσοι καταλάβατε καλώς, όσοι πάλι δεν .........γουέλ κάμ στη λέσχη, διότι έτσι μας αρέσει !

Τρίτη, 2 Ιουνίου 2015

Έρχεται λένε και επίσημα !!!

Ουί δεν είναι φήμη πλέον !! Έρχεται λένε το Σεπτέμβρη στις 10 τουτουνού του έτους ! Που να το ήξερα η γυναίκα ότι θα είχαμε και συνέχεια απ' τη πλευρά του Κρίστιαν αυτή τη φορά, πριν πετάξω τα παλιά καλσόν μου και τώρα μου λέτε τι θα σκίσω ?? Τέλος πάντων ιδού και το επίσημο ανακοινωθέν απ' τον εκδοτικό, όπως ακριβώς μας το πόσταραν στην επίσημη φουμπουσελίδα   τους , για να μη λέτε ότι διαδίδω ανυπόστατες φήμες !!
Σούπερ νέα!!! Όπως ανακοίνωσε χθες στη σελίδα της η E L James
στις 18 Ιουνίου (στα γενέθλια του Κρίστιαν) κυκλοφορεί στην Αγγλία και την Αμερική το νέο της βιβλίο με τίτλο «GREY: Fifty Shades of Grey As Told by Christian». Είναι η ιστορία των «Πενήντα αποχρώσεων του Γκρι» ειπωμένη από την πλευρά του Κρίστιαν. Σήμερα σας ανακοινώνουμε ότι η ελληνική έκδοση του βιβλίου με τίτλο «Γκρέυ» θα κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις μας στις 10 Σεπτεμβρίου (στα γενέθλια της Άνα)!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου